free a girl

Free a Girl

© Foto gemaakt door Sofía, 9 jaar. Sofía leeft in vrijheid en veiligheid

Het zal je kind maar zijn

12 uur opgesloten zitten in een hokje van 1 bij 2 meter en dag in, dag uit gedwongen worden tot prostitutie. Kun je je dat voorstellen? Toch gebeurt het meer dan je denkt. Dagelijks worden meisjes jonger dan 10 jaar op een dergelijke manier misbruikt. Het zal jouw kind maar zijn……

Stichting Free a Girl heeft inmiddels 3.700 meisjes bevrijd. Om nog meer meisjes te bevrijden hebben ze middelen nodig om locale hulporganisaties hun werk te laten doen. Jij kunt hier aan bijdragen met een donatie.

Steun Free a Girl met een donatie

Als tegenprestatie laat ik mij op 20 mei 12 uur lang opsluiten in een hokje van 1 bij 2 meter. Ik ga dat volhouden met jouw steun en omdat ik weet dat ik daarmee deze meisjes help. Desondanks vind ik het eng om 12 uur vast te zitten. Op moeilijke momenten stel ik me dan maar voor hoe het voor die meisjes wel niet moet zijn. En dat ze door jouw en mijn hulp misschien een beter leven krijgen.

Jij kunt het verschil maken door te doneren. Dat kan al met een bedrag vanaf € 2,50. Mag ik op je rekenen? Door op onderstaande link te klikken, kom je automatisch op mijn ‘Free a Girl’ pagina waar je een donatie kunt doen.

Steun Free a Girl met een donatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *